spanyol fordítás
Szolgáltatás

A spanyol fordítás szerepe az üzleti életben

Az utóbbi években láthatóan megnőtt az érdeklődés a hispán nyelv iránt Magyarországon. Ez nem is csoda, hiszen ez a második legelterjedtebb nyelv a világon, ráadásul kellemes és viszonylag könnyen tanulható, legalábbis alapszinten.

A spanyol fordítás iránti igény tehát nagyon gyakori. A spanyol a latin nyelvek családjába tartozik és a latinból származik. Közeli rokona a franciának, az olasznak és a portugálnak.

Ezt a nyelvet nemcsak az európaiak, hanem a dél- és közép-amerikai spanyol anyanyelvű országok lakói is beszélik, természetesen kissé eltérő helyi változatokban. Éppen emiatt, a spanyol fordításra rengeteg helyen szükség lehet. Hazánk több éve pozitív kereskedelmi kapcsolatokat ápol Spanyolországgal, ami fontos piac a magyar vállalkozóknak.

A kétoldalú kereskedelemben a közlekedési eszközök, az elektromos gépek és berendezések, továbbá a mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek dominálnak. A különböző iparágakban tevékenykedő ügyfeleinknek napi szinten végzünk spanyol fordítást magyarra, valamint angolra és más idegen nyelvre is.