tejhabosító
Webáruház

A tejhabosító rendkívül praktikus

Nélkülözhetetlen barista kellékről van szó. A tejhabosító számos kivitelben érhető el. Létezik kézi és elektromos típus egyaránt, így kedvére válogathat. Az előbbi variáció előnye, hogy a felhasználó kontrollálhatja a művelet menetét, így mindig tökéletes lesz a végeredmény.

A folyamat megkezdése előtt, az alapanyagot, vagyis a tejet megfelelő hőmérsékletűre kell melegíteni. Ha az elektromos változat mellett dönt, akkor ezzel a dologgal nem kell foglalkoznia, hiszen el van látva melegítő funkcióval.

A minőségi modell olyan anyagból készül, ami meggátolja, hogy a kifutott tej ráégjen a gépre. A tejhabosító átlátszó fedele segít abban, hogy ellenőrzés alatt tarthassa a habosodás menetét. Az ára magasabb a kézi típushoz képest, de gyors és nem igényel semmilyen erőfeszítést munkavégzés közben.

A minőségi termék eltávolítható kancsóval kerül forgalomba, ami óriási mértékben megkönnyíti a használatot és a tisztítási folyamatot. A tejhabosító különböző térfogatú tartállyal vásárolható meg a szaküzletekből.