esőkabátok
Webáruház

Esőkabátok kedves mintákkal

A gyerekeket még az esős napokon sem lehet a házban tartani, számukra a séta, a játék fontosabb, mint az, hogy esetleg megáznak. A tavaszi és őszi esős napokon jó szolgálatot tesznek a különféle esőkabátok, mivel megvédik a kicsiket az esőtől.

Kiváló, Németországból származó termékek beszerzésére nyújt lehetőséget a levendulagyerekcipo.hu webáruház. Például a korall-kék gumicsizmás Sterntaler esőkabátok kislányoknak optimálisak. Jellemzőik közé sorolható a 100%-ban vízhatlan jelleg, a szellőző anyag, valamint a kedves gyerekminták. Iskolába járáshoz, kirándulásra, a mindennapokba egyaránt kiválóan megállják a helyüket ezek a termékek, ezért minden gyerek szekrényében ott kell lapulniuk.

Persze, az esernyő is egyféle megoldást jelent, azonban, ha fúj a szél is, akkor az nem óvja meg a gyermeket az esőcseppektől. Kimondottan esztétikus, menő jellegüknek köszönhetően, az esőkabátok a gyerkőcök kedvenceivé válnak. Szerezzen be Ön is egyet a kicsinek, hogy zord időjárás esetén is biztonságban tudhassa őt!