lábmelegítő
Szolgáltatás

Lábmelegítő nem csupán a hideg estékre

Álldogált már néhány órát egy múzeum kőpadlójához szegezve a recepciónál? Vagy ugyanilyen pultnál egy elegáns szálloda huzatos halljában? Ha igen, akkor egészen biztosan tisztában van a lábmelegítő szőnyeg előnyeivel. Természetesen ez csak két kiragadott példa a helyzetek százaiból, amikor a lábmelegítő valóban nagy hasznára válna.

Ugyanez a helyzet minden olyan helyiséggel, ahol nem megfelelő a szigetelés, a padló felől jeges sugárzás árad, Ön pedig kénytelen huzamosabb ideig, akár állva, akár ülve ugyanott tartózkodni. Vannak olyan foglalkozások, ahol a lábmelegítő egyenesen nélkülözhetetlen. Például a bábszínészek is a földön ülve dolgoznak a paraván mögött.

Mondani sem kell, milyen haszna lehet ott egy ilyen darabnak. Használata rendkívül egyszerű. A kétméteres tápkábellel és dugvillával rendelkező szőnyeg bármelyik standard 230 V hálózatra csatlakoztatható és máris élvezhető a kellemes 20-30 Celsius fokos meleg. Tekintse meg kínálatunkat a warmart.hu webshopunk felületén, mert nem fog csalódni!