Gree klíma
Szolgáltatás

Mérjük fel a Gree klíma paraméterit!

A folyamatos fejlődés a műszaki cikkek területén jól megfigyelhető. Az egyre nagyobb piaci szerepet kapó légkondicionáló rendszerek esetében sem maradnak el az innovatív technológiák alkalmazása. A Gree klíma jeleskedik számos újdonság bevezetésével. A környezettudatosság az elsők között volt a gyártók szemszögéből, amikor nekiláttak az újabb szériák összeállításának.

A már több mint 20 éve működő cég a világ több pontján jelen van a gyáraival és messze földön ismertek a kompresszorai, légkondicionáló egységei. A Gree klíma egy sor olyan funkciót vonultat fel, amelyekkel az otthonunk légterét teljesen igényre tudjuk szabni. A csökkentett energiafelhasználásnak hála, a megtérülés gyors.

A LED kijelzőn minden beállítás jól nyomon követhető és a távirányítóba integrált hőmérőn keresztül elérhető az I feel funkció. Az óra mellett, a légáramlás iránya is külön beállítható, a nagyobb eredményesség érdekében. A Gree klíma beépítését követően gyorsan az otthonunk szerves részévé válik, ami nélkül nem szívesen élnénk a későbbiekben. Erre nincs is szükségünk, ugyanis mindig ott lesz velünk.