slipon
Webáruház

Mi a titka a slipon lábbelik közkedveltségének?

Soha nem megy ki a divatból, sőt, egyre nagyobb rajongótáborral büszkélkedik. A slipon az egyszerűség, illetve a kényelem tökéletes kombinációját kínálja. Nem tartalmaz cipőfűzőket, csatokat vagy tépőzárakat, csupán bele kell bújni és máris lehet indulni.

A legtöbb darab puha, rugalmas anyagból készül, ráadásul a fel- és levétel is egyetlen mozdulattal megoldható. Ez a dolog roppant előnyös, ha naponta több alkalommal kell cipőt cserélni. A hatalmas választékban, a hétköznapi változatok mellett, az alkalmi lábbelik is fellelhetőek, ezek akár üzleti találkozókon és elegáns eseményeken is tökéletesen helytállnak. A slipon vásárlása során legyen körültekintő! Fektessen nagy hangsúlyt a minőségre, hogy több szezonon keresztül tudja viselni a kedvenc lábbelijét!

A rendszeres tisztításról se feledkezzen meg! A módszert nagymértékben befolyásolja az alapanyag típusa, ugyanis nem mindegy, hogy milyen készítményt választ. A slipon belső részét is javasolt időnként frissíteni. Ehhez a cipőillatosítók vagy a dezodorok ideálisnak bizonyulnak.