napelem rendszer kiépítése
Szolgáltatás

Napelem rendszer kiépítése igény szerint

Amíg nem lesz meg a megoldás a hidegfúzióra, a napenergia kamatoztatása jelenti az egyik legjobb zöld alternatívát. A szélerőművek zavarják pl. a madarakat, a geotermikus megoldások pedig nem is annyira zöldek, mint például a napenergia hasznosítása. A napelem rendszer kiépítése ezért mindenkinek megfontolandó. Vagyis az ipari felhasználóktól a magánemberekig, tényleg bárki hasznot hajthat a Nap sugaraiból.

A családi ház esetében igaz, hogy több millió forintos beruházást jelent a napelem rendszer kiépítése, de havi több tízezer Forint takarítható meg ezáltal. Az ipari jellegű létesítmények kapcsán pedig, egyre fontosabb lesz az öko szemlélet. Nagyon jó példával jár elöl az Apple, ami már világszinten, 100%-ban megújuló energiaforrásra támaszkodik.

Persze nem volt ez mindig így. Néhány évvel ezelőtt bőven kaptak kritikát a Greenpeace-től. Aztán elkezdek minden szinten odafigyelni a környezettudatosságra, és végül 2018 tavaszán jelentették be, hogy megvan a 100%-os átállás. A napelem rendszer kiépítése tehát jó irány a szebb jövőért.