immunerősítés a Bioextra C+Cink étrendkiegészítővel
Szolgáltatás

Történjen az immunerősítés a Bioextra C+Cink étrendkiegészítő szedésével!

Egészségünk támogatása a tavaszi időszakban is kiemelten fontos. Az immunerősítés a Bioextra C+Cink étrendkiegészítővel szinte gyerekjáték. Tartalmazza mindazt, ami a gyors feltöltődéshez és regenerálódáshoz kell. Ezalatt nemcsak a védekező rendszerünket értjük, hanem a haj, a köröm, a bőr egészséges felépítését is.

A készítmény sikeresen támogatja a szervezetünket, olyan fokozott megterhelések alkalmával, amit például a serdülőkor, a terhesség idéz elő. Nagy támogatást ad az étrend-kiegészítő a sebgyógyulásokhoz, valamint a különböző eredetű bőrgyógyászati panaszok kezeléséhez. A benne található C- vitamin pedig nemcsak az immunrendszerünket segíti, hanem előidézi a kollagén képződését is.

Ezen felül részt vesz a fogak, a fogíny, a csontok és a porcok egészségének megtartásában is. A cink és a C-vitamin kombináció segít a stresszhelyzetek nyugodt kezelésében. Az immunerősítés a Bioextra C+Cink étrendkiegészítővel a testünk megfelelő működését támogatjuk minden nap, egyszerűen és gyorsan.