Barbie baba
Webáruház

A Barbie baba meghódította a világot

A játékbabák között ő a sztár. Ki ne hallott volna róla, vagy ki ne találkozott volna valamilyen koppintással? Hiába, eredeti Barbie baba csak egy van! Számos szerepet öltött magára az évek során. Rengeteg barátja van, sőt, háziállata is, nem beszélve a rengeteg tartozékról. A Barbie baba mára már erősen összefonódott a popkultúrával.

Nemcsak egyszerű játék, hanem sokan jelképként tekintenek rá, hiszen a Barbie baba a legnépszerűbb az egész világon a maga kategóriájában. Az biztos, hogy főként a kislányok imádják minden változatát, hiszen teljesen egyedi történeteket találhatnak ki a segítségével. A háza olyan, akár egy álomotthon. Ebből is számos változat látott már napvilágot az évek során és ezekből néhány megtalálható a jatekotthon.hu kínálatában is. Nem szabad megfeledkeznünk a Barbie baba autókról sem! Talán ez az autós játék az, ami leginkább meghódította a kislányok szívét, annak ellenére, hogy a kisautókkal általában a fiúk szeretnek játszani.

Minden szempontból rendkívül izgalmas játéknak számít, holott csak egyszerű babáról van szó. Viszont a köré épült kultusz miatt, a gyermekek egyenesen odáig vannak érte. Megunhatatlan, hiszen számtalan változata van jelenleg is a piacon. A sellőtől kezdve, a teniszezőn keresztül, egészen az ápolónőig, mindenki megtalálhatja a saját kedvencét.

Természetesen erre a sokszínűségre a gyűjtők is rákaptak és bizony vannak olyanok, akik több száz darabból álló gyűjteménnyel büszkélkednek. Ez másból is nagyon soknak számítana, hát még Barbie babából! Mivel ennyire közkedvelt, ezért sokan hamisítják, tehát érdemes mindig megbízható forrásból vásárolni.