házivízmű
Szolgáltatás

A házivízmű több szempontból is előnyös

A vezetékes víz hiányában vagy az ivóvízzel való takarékoskodási szándék megszületése esetén, a megoldás egy otthoni vízforrás biztosítása. A házivízmű ideális megoldás erre a problémára, az érdeklődők a szivattyuoutlet.hu webshopban minőségi WILO és Pedrollo márkájú termékeket találhatnak, elérhető áron. A berendezés alkalmas az épületek vízellátása mellett, az öntözőrendszerek teljes mértékű automatizálására is.

A házivízmű 3 fő elemből épül fel. A rendszer lelke a szivattyú, de nélkülözhetetlen a hidrofor tartály és a nyomáskapcsoló is. A tartály védi a pumpát a nyomásütéstől, ami a rendszer beindításakor keletkezik, valamint átmeneti tárolóként is szolgál, ami lecsökkenti a be- és kikapcsolások számát, ezzel meghosszabbítva a szivattyú élettartamát.

A szivattyú ebbe a tartályba juttatja el a vizet, amiben az összepréselt levegő biztosítja a megfelelő víznyomást. Amennyiben ez csökken, csak akkor kapcsol be a készülék újra. A házivízmű a locsolórendszerre kapcsolva is állandó nyomást biztosít, a locsolóvíz egyenletesen kerül kibocsájtásra a kert egészében.