játék webáruház
Webáruház

A játék webáruház Évi Love hercegnője

A kislányok imádnak hercegnőset játszani! Ehhez nincs is másra szükségük, csak a kiapadhatatlan képzelőerejükre és a játék webáruház aranyos Évi Love hercegnő babafigurára, természetesen fehér lóval. A királynők által is megirigyelt fehér lovacska nagyszerű hangulatot teremt a játékhoz.

Persze az igazi, felelősségteljes hercegnők feladatai közé nemcsak a szépítkezés tartozik, de a kedvenc hátaslovuk gondozása is, amiben a kreatív gyerkőcöknek a készlethez tartozó aranyos fésű áll a rendelkezésére. Természetesen a hercegkisasszonyoknak a saját külsejükről is gondoskodniuk kell! A szett tartalmát képező csinos, elegáns ruhácska, a királynői korona és a fésű szerencsére ebben is remek lehetőséget biztosít.

A játék webáruház babafigurája és hűséges társa kitűnő ajándékötlet, hiszen a tapasztalat is azt mutatja, nincs az a kislány, akit a készlet ne venne le azonnal a lábáról, így kötelező darab, ha a család szeme fényének közeleg a születés- vagy névnapja. Mivel a termék jutányos árú, a vásárlás sem okoz problémát.