víz lepergető szövet
Szolgáltatás

A vízlepergető szövet rövid bemutatása

A textilek fontos szerepet töltenek be a mindennapi életben, ezért a kiválasztásukra nagy figyelmet kell fordítani. Ezek között a vízlepergető szövet rendkívül népszerű. Számtalan előnnyel rendelkezik, így érdemes mellette dönteni. Gyakran választják a bútordarabok kárpitozásához, például a kanapékhoz, a fotelekhez, illetve a székekhez.

Ez a típus speciális réteggel van ellátva, ami fantasztikus dolog, hiszen a véletlen balesetek nem okoznak kárt a textilben. Sűrű szövéssel készül, így nem szívja be a nedvességet, hanem fenntartja azt. A vízlepergető szövet nagyon könnyen tisztítható, így a foltok nem maradnak a szálakban. Elegendő egy papírtörlő ahhoz, hogy eltávolítsa a szennyeződést.

Ha kicsit nagyobb a probléma, akkor egy szivacs segítségével óvatosan át kell dörzsölni az adott területet. A vízlepergető szövet rengeteg színkombinációban kapható. A mintaválaszték is óriási, így biztosan mindenki megtalálja azt, amit szeretne. Ha megtekinti a termékpalettát, akkor garantáltan nem távozik üres kézzel!