láncfűrész
Szolgáltatás

Az építőiparban is szükség van a láncfűrészre

A szerszamoazis.com webáruház számos olyan hasznos eszközt kínál, amelyek lehetővé teszik a fa- és a fűrészáru darabolását a különféle kertészeti és építőipari tevékenységek során. A láncfűrész alkalmazási köre magába foglalja a tűzifa felaprítását, az építőanyagok vágását, az ágak fűrészelését, a koronák elvékonyítását és kialakítását, a cserjék eltávolítását és egyéb gazdasági feladatok elvégzést.

A termékek tervezési jellemzői hozzájárulnak a kényelmes használathoz, bármilyen szögben történő vágáskor, ami a kert, az építkezés, valamint a tetőfedési és ácsmunkálatok szempontjából is fontos. A benzines láncfűrészeket kétütemű motor hajtja meg, aminek a működése 95-ös oktánszámú üzemanyag és olaj bizonyos arányban történő fogyasztásán alapszik.

Jellemzőjük a kiemelkedő teljesítmény, a komplex feladatok során nyújtott produktivitás, a mobilitás és a nagy terhelésnek való ellenállás. Ezen kívül, ez a fajta láncfűrész nem érzékeny a vízre, ami hozzájárul a nedves időjárásban és a folyók vagy tavak közelében történő használatához. Az elektromos modelleket egy motor indítja be, amit egyfázisú hálózat táplál, helyhez kötött kimenetből vagy generátorból.

Az elektromos láncfűrész környezetbarát, reális a villamos energia fogyasztása, valamint különféle fajtájú fák fűrészelésére alkalmas. Az elektromos egységek csökkentett zajszintje és rezgése kényelmes működést biztosít a kezelőjének. Az akkumulátoros láncfűrész használata a közepes komplexitású feladatokhoz kényelmes, mivel könnyű, mobil és nem bocsát ki káros gázokat.