eredeti parfümök
Szolgáltatás

Eredeti parfümök a legnagyobb márkáktól

Az illatszer egy univerzális nyelv, amit az egész világ megért. Eredeti parfümök használatával hangsúlyozhatjuk az egyéniségünket, felfedhetjük a karakterünket és rejtélyes fátylat hozhatunk létre magunk körül. Miután valaki megtalálta a saját illatát, további önbizalomra is szert tehet. Az akciosillat.hu online parfüméria segít Önnek felfedezni a híres divatházaktól származó legjobb eredeti parfümöket.

Az ilyen termékeket nemcsak az illatjegyek kombinációja különbözteti meg, hanem azok koncentrációja, tartóssága és alkoholtartalma is. Az illóolajok része az összetételükben elérheti a 15-30% -ot, így akár 5-10 órán át is tarthat. Az illóolajokat sokszor 96%-os alkoholban oldják fel, hogy fokozzák a tartósságukat.

Ilyen esetekben a bőrre alkalmazva sokszor 20 óránál is tovább tarthatnak. Ezek az aromák szintetikus és növényi komponenseket egyaránt tartalmazhatnak. A webáruházunk katalógusában nemcsak eredeti parfümöket, de olajokat, tusfürdőket, dezodorokat és más illatosított termékeket is vásárolhat.