iPhone gyorstöltő
Webáruház

Hatékonyságban első az iPhone gyorstöltő

A gyorstöltésnek köszönhetően alig 30 perc alatt 50%-ra lehet feltölteni az Apple telefonokat. A blitzwolf.shop oldalán kapható iPhone gyorstöltő szinte az összes típushoz beválik, kezdve a 8-as modelltől egészen a 11 Max-ig.
Sajnos a legújabb 12-es modellekhez már nem jár adapter, ami azt jelenti, hogy a gyorstöltést el lehet felejteni. Ugye a 11 Pro és 11 Pro Max esetében jár gyári 18W gyorstöltő, de a többi iPhone esetében nem. Pontosan mi is az a gyorstöltés és mitől annyira hatékony az iPhone gyorstöltő?

Érthető módon, ahogy a név is mutatja, a készülék segítségével a lehető leghamarabb fel lehet tölteni a telefonokat és teljesen mindegy, hogy pár százalékon vagy 50%-on van a mobil. Természetesen ahhoz, hogy gyorsan lehessen tölteni, szükséges a iPhone gyorstöltő, ami képes a megfelelő áramerősség leadására.
Az Apple okostelefonokhoz kapott 5W-os adapter kevés a gyorstöltéshez, ez csupán a normál feltöltésre elég. Nyilván könnyebb helyzetben vannak azok, akik iPad-del rendelkeznek, hiszen ahhoz egy 12W-os töltő adapter jár, ami a telefont gyorsabban tölti. Az iPhone gyorstöltő előnye, hogy 30W-os teljesítményre is képes.