WiFi szobatermosztát 
Webáruház

Könnyen kezelhető WiFi szobatermosztát

A fűtésszezon beálltával már napi rutinnak számít a fűtőrendszer állítgatása. A termosztát sokat segít ebben, de még ezt is állandóan nyomkodni kell, hacsak nem állítunk be valamilyen programot.

Ezzel csak annyi a gond, hogy nem telik el mindennap ugyanúgy, ezért néha mégis állítani kell a fűtésen. A WiFi szobatermosztát jelentősen leegyszerűsíti a fűtésrendszer vezérlését, hiszen az okostelefonunkon keresztül, távolról is vezérelhetjük a fűtőegységeket.

Nem kell mindig szobáról szobára járni és beállítani a megfelelő hőmérsékletet. A kanapén ülve, a TV előtt könnyedén beállíthatjuk a tetszőleges értékeket.

Ha van olyan helyiség, ahol nem tartózkodunk sokat, ott nyugodtan alacsonyabbra vehetjük a hőmérsékletet. Soha ne hűtsük ki teljesen a helyiségeket, mert a felfűtéshez több energiára van szükség, mint egy adott hőmérsékleti érték szinten tartásához. A WiFi szobatermosztát felhasználóbarát felületet biztosít és az evohomeshop.hu webáruházból a teljes szett is megvásárolható, ami tartalmazza a központi vezérlőegységet is.