Liebherr hűtőszekrény
Szolgáltatás

Liebherr hűtőszekrény számos egyedi funkcióval

Amióta felfedezésre és kialakításra kerültek a legelső hűtőszekrények, az élelmiszerek tárolása egy magasabb dimenzióba lépett. Ma már szinte minden háztartásban található egy ilyen készülék, ami képes ellátni a fontos feladatokat. A Liebherr hűtőszekrény többféle változatban elérhető, beépíthető, szabadon álló és kombinált rendszerek formájában egyaránt.

Az aktuális igények, valamint a rendelkezésre álló tér határozza meg, hogy melyik mellett érdemes döntenünk. A kombinált CUel 331 Liebherr hűtőszekrény bőséges helyet kínál a nagyobb tárgyaknak is. A belső teret tovább lehet növelni a fiókok alatt található üvegpolcok eltávolításával.

A SmartFrost technológiának hála, a megszokottnál gyorsabb fagyasztásra is kínálkozik lehetőség, ami a biztonságos tartósításról gondoskodik. Mindezek mellett, megfordítható ajtópántokkal, valamint FrostSafe rendszerrel van ellátva a Liebherr hűtőszekrény, ami a hideg levegő minél jobb megtartását eredményezi. A praktikus palacktartó polc jelenléte pedig az italok elhelyezését teszi kényelmesebbé.