LOGICO Primo
Webáruház

LOGICO Primo az izgalmas tanulás eleme

Óvodáskorú gyermekeknek rengeteg játék közül lehet választani a boltok polcairól és az interneten keresztül is. Azonban a szülők, általában igyekeznek tudatosan, nem csupán szórakoztató, de egyben fejlesztő játékokat beszerezni. A LOGICO Primo tábla és feladatlapok ebbe a kategóriába tartoznak.

A táblának köszönhetően, az óvodáskorúak rendkívül élvezetes módon tanulhatják meg az iskolakezdéshez szükséges alapokat. Akár már 3 éves kortól kezdve el lehet kezdeni bevezetni a kicsik életébe. A LOGICO Primo esetében temérdek feladatlap közül lehet választani, attól függően, hogy éppen mit szükséges fejleszteni. A hozzájuk tartozó tábla segítségével megismerkedhetnek a játékos feladatmegoldás sikerélményével.

A LOGICO Primo nemcsak a koncentrációs készséget fejleszti, hanem a feladatmegoldó és döntéshozó képességet is. Ráadásul ezt mind tudat alatt, hiszen nem a hagyományos szigorú tanítási keretek között történik. Továbbá, a logika mellett, a szókincset és a kézügyességet is nagymértékben fejleszti.