Villámgyors SSD
Webáruház

Nagy áttörést hozott az SSD

Olyan sokféle házipraktika létezik már a PC-k felgyorsítására, hogy felsorolni is nehéz lenne. De azt joggal jelenthetjük ki, hogy ezek közül alig működik néhány.

Ha sikerül is egy kis teljesítménynövekedést elérni, az annyira kis mértékű, hogy csak számokban mérhető, a felhasználó nem fog javulást észlelni. Az SSD egy olyan alkatrész, amire manapság már minden számítógép felhasználónak szüksége van. Noha a merevlemezek ideje még nem járt le, mivel adattárolás szempontjából most is remekül használhatóak.

Viszont az SSD-re telepített operációs rendszer és a különféle programok villámgyorsan fognak betölteni. Nem kell hosszú perceken a „Loading“ feliratot bámulnunk a képernyőn az SSD-nek köszönhetően.

Sokkal nagyobb az írási és az olvasási sebessége is a HDD-hez képest, mivel nem található benne mozgó alkatrész. Ugyanolyan egyszerű a beszerelése, mint bármely más meghajtóé. Bár, aki nem jártas ezen a téren, az inkább kérje szakember segítségét az SSD beszerzésével és csatlakoztatásával kapcsolatban is!