távirányítós autó
Webáruház

Villám McQueen távirányítós autó

A férfiak és az ők kedvenc játékszereik! Míg feleségként megadóan mosolyogva nézzük, ahogy a párunk az autóját csinosítja, bütykölgeti, addig az édesanyák ajkán ugyanaz a kósza mosoly látszik, ha a kedvenc játékautójával szórakozik az imádott csemetéjük. Bizony, az erősebbik nem képviselői és az autóik között örök szerelem lángol.

Honnan ered ez a szenvedély? Nos, minden bizonnyal a távirányítós autó szeretetével kezdődött, hiszen többnyire ez az első négykerekű, amit a delikvens „úr” birtokol. A távirányítós autók kiváló szórakozást nyújtanak a kis csibészeknek, legalábbis addig, amíg tart az elem nyújtotta energia.

Fontos azonban megemlíteni, hogy a távirányítós autó kiválasztását minden esetben a meglepni kívánt gyermek életkorához kell igazítani. A Játékwebshop színes és változatos palettája remek alapot szolgáltat a vásárláshoz, hiszen az egészen kicsiktől kezdve a nagyobbacska gyermekekig forgalmaz távirányítós autókat, méghozzá kitűnő minőségben.

A kicsiknek alkalmas autó vezetékkel ellátott, míg a nagyobbaknak már rádiójellel üzemeltethető a verda. Ezek a távirányítós autók eltérnek az általunk megszokottaktól. Annyira élethűek, hogy már-már megszólalásig hasonlítanak a felnőttek gépjárműire, illetve azokra a mesehősökre, akikért a gyerkőceink rajonganak.

Vegyük példának az egyik legnépszerűbb gyermekeknek, főleg kisfiúknak készített animációs mesefilmet, a nagysikerű Verdák sorozatot! Az emberi tulajdonságokat megszemélyesítő, beszélő autók izgalmas kalandjaira világszerte kíváncsiak voltak a kis lurkók, így nem is csoda, ha a játékboltok polcain is megjelentek azok, távirányítós autók formájában.

Abban az esetben, ha a gyerkőcünk rajong Villám McQueenért és barátaiért, nem kérdés, hogy a közelgő szülinapjára vagy jeles alkalomra mivel lepjük meg a család szeme fényét. A már említett webáruház kínálatában található Verdák tematikájú távirányítós autók gyűjthetőek össze, sőt, egész pályát is beszerezhetünk azokhoz, így garantálva a gyerek önfeledt szórakozását.