police óra
Webáruház

A világ minden táján ismert Police óra

A Police parfümök igen nagy népszerűségnek örvendenek és nincs ez másképp a márka karóráival sem. Az olasz Police óra óriási rajongótáborral bír világszerte. A kezdetben napszemüveget és parfümöt gyártó vállalat, a sikereiken felbuzdulva, 15 évvel ezelőtt dobta piacra első karóráját, ami még nem aratott nagy sikert, ám a 2007-ben érkező következő darab igen.

A titok, hogy nemcsak funkcióját ellátó, de divatos terméket akartak létrehozni. A nagyvilági stílusú időmérő megalkotása óta, a márka mutatói megállíthatatlanul felfelé ívelnek. A De Rigo testvérek felfedezték, hogy különlegességre, egyediségre van igény. 2010-ben döntöttek úgy, hogy kiszállnak a tömegcikkek skatulyájából.

A márka mottója, hogy mindenki legyen bátran önmaga! A Police óra védjegye a megbízhatóság. Páratlanul időtálló termékek edzett kristályüveggel. A sportos és az elegáns stílust előnyben részesítők is megtalálják a favoritjukat a széles és színes kínálatban. A férfiaknak készült termékek sztárja az 50 méterig vízálló Bushmaster, barna bőrszíjjal.