Christian Dior parfüm
Webáruház

Örök klasszikus Christian Dior parfümök

Az illatszer vonal különleges helyet foglal el a jól ismert márka tevékenységében. A divatház úttörő szerepet játszott a gyöngyvirág és a vanília használatában. A Miss Dior, a Diorama, a Diorissimo, a Dioressence és a Diorella Christian Dior parfüm mára igazi klasszikussá vált a hölgyek körében. A nevükben mindegyik érdekesen tükrözte az alapító nevét.

A palackok sajátos stílusát maga a divatház atyja tervezte. Ezek általában a szürke, a fehér és a rózsaszín árnyalatokat ötvözik, szatén szalagokkal díszítve. A világhírű tervező azt vallotta, hogy a parfüm a nő személyiségének szükséges kiegészítőjeként szolgál és ez a ruhájának az utolsó akkordja. Ezt a hitvallást követve alkotta meg a Miss Dior-t is, ami azt hivatott elmondani, hogy milyen csodálatos az élet.

A gyengéd citrusos jegyek a bergamottal egyesülve könnyű frissességet kölcsönöznek a tulajdonosuknak. Az aroma, nem hódolva be az időnek, a mindig aktuális klasszikusok megtestesítőjévé vált. Manapság a Christian Dior parfüm a negyedik helyen áll a világon eladott illatszerek számát tekintve.