Samsung Galaxy A51
Webáruház

Kiváló felszereltséggel kapható a Samsung Galaxy A51

A márka 2020-ban dobta piacra ezt a terméket. A Samsung Galaxy A51 középkategóriás készülék és nagyon jó ár-érték arányban szerezhető be.

Az elődjeivel szemben nagy előnye, hogy egyel több kamera kapott helyet rajta. Az apróbb változásokon kívül, a legjelentősebb előnye a 48 Mp főszenzor. Az előtte gyártott szériánál ez az adat mindössze 25 Mp volt. A termék polikarbonát hátlapot és keretet kapott. A frontkamerája, illetve annak erőssége is javult az elődjével szemben.

A Samsung Galaxy A51verziónak a memória változata 4/64, 4/128, vagy 6/128 Gb. Az akkumulátorának teljesítménye 4000 mAh. A kijelzője alatt ujjlenyomatolvasó található.

A csomagolását illetően nincs jelentős változás, fehér dobozban veheti át, amiben a telefon mellett talál egy 15W hálózati adaptert, valamint USB-A-C kábelt a töltéshez. A Samsung Galaxy A51 mellé természetesen fülhallgató is jár. A csomagolás nem tartalmaz védőtokot, így azt Önnek kell megvásárolni. Ezt könnyedén megteheti, hiszen a kínálat hatalmas az áruházakban.