gyémánt körkivágó
Szolgáltatás

Kiváló fúróteljesítménnyel bír a gyémánt körkivágó

A gyakran kemény burkolatok átvágása komoly kihívásokat okoz, főleg olyankor, ha azok már el vannak helyezve a falon és utólagosan kell velük dolgozni. A gyémánt körkivágó ezen nehéz körülmények között is biztosítani fogja a kimagasló sikert. A speciális termékek komoly fejlesztések eredményeként születtek meg, főleg, amelyek a TLS kínálatában kaphatóak.

A gyakorlat már bebizonyította, hogy milyen különféle helyzetekben lehet rájuk számítani. A magas minőségű, szintetikus gyémántszemcsékkel ellátott lyukfúrók, a körültekintő használat mellett hosszú élettartammal rendelkeznek. A gyémánt körkivágó választható vizes vagy száraz körülmények közötti használathoz, típustól függően.

A száraz alkalmazás keretei között is fontos a rendszeres hűtés, mert csak ezzel növelhető a hatékonyság. A speciális turbó szegmensekkel kiegészített gyémánt körkivágó lehetőséget kínál az agresszív fúrás elvégzésére, ezért, ha erre szükség van, akkor egyértelműen megéri ilyen kivitelben gondolkodni, hogy a csempe áttörése semmilyen akadályokba ne ütközzön.