betegszállítás
Szolgáltatás

Létezik gyors és hatékony betegszállítás

Gyors, hatékony, megbízható, pontos, ezek azok a dolgok, amiket elvárunk egy szolgáltatással szemben. Nagyon sok olyan eset van, amikor szükségünk lehet egyéni betegszállítás által kínált megoldásokra. A sürgősségi mentő csak olyankor hívható, ha valóban vészhelyzet áll fenn, viszont egy dialízisre, kezelésre való eljutás nem tartozik ebbe a kategóriába.

Éppen ezért érdemes már előre tájékozódni és élni a magán betegszállítás kínálta kedvező opciókkal. Az árak megfizethetőek, a szakemberek nagyon rugalmasak és ami még ennél is fontosabb, hogy megfelelően felkészültek, mert az elvárt szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Legyen szó kórházba vagy onnan haza történő szállításról, külföldre való utaztatásról, akár kezelés érdekében, nincs megoldhatatlan probléma.

A betegszállítás még akkor is igénybe vehető, ha egy mozgásában korlátozott páciensnek személyes ügyintéznivalói támadnak a bankban, önkormányzatnál, amit nem tud helyette más elrendezni. Az egészségügyi intézményekben a szakemberek segítenek a papírmunka elvégzésében és várakoznak, amennyiben igény merül fel arra. A precízen felszerelt mentő, még az igen nehéz, 200 kilogramm súly feletti személyeket is kiszolgálja. A betegszállítás megfelelő személyzettel történik, szakápolókkal.

Még 1-2 hozzátartozó is elkísérheti a pácienst, minden plusz költség nélkül. Az ambulifebetegszallitas.hu oldalon minden további információt megtalálunk, valamint a diszpécserszolgálat elérhetőségét, ahol egyeztethető a betegszállítás időpontja. Amennyiben bármilyen oknál fogva ilyen jellegű szolgáltatásra lenne szükségünk, akkor nem kell tovább habozni, elég csak telefonálni és hamarosan megérkezik a segítség.