építőjáték
Szolgáltatás

Válogassunk a bőséges építőjáték kínálatból!

Felnőttként csak irigykedő tekintetekkel figyelhetjük a gyerkőcök önfeledt játékát, miközben a szórakozáson túl még sokat is tanulnak a picik. Érdemes kihasználni a fiatal agy azon képességét, miszerint szomjazza a tudást és nagyon kreatívan tud gondolkodni. A kifejezetten fejlesztő céllal létrehozott építőjáték típusok segítségével elérhetjük, hogy a gyermekünk szem-kéz koordinációja és értelme, logikus gondolkodása, formafelismerése a lehető legjobb ütemben fejlődjön.

A muanyag-jatek.hu oldalon jó néhány építőjáték között válogathatunk. A hagyományos kocka kirakók mellett, ABC torony, farm fejlesztő egyaránt kapható.

Tegyük élvezetessé a fontos információk elsajátítását és így a lurkók nem érzik majd tehernek a betűk megismerését, hanem örömmel vetik bele magukat a tanulásba. A városon élő fiatalok elég ritkán találkoznak a vidéken, a ház körül megtalálható élő állatokkal, így a Maxi Blocks farm építőjáték keretében kiváló lehetőség nyílik elmerülni a tanyasi élet szépségeiben és részletesen betekinteni az ott készülő termékek konyhájába.