Dulux festék
Szolgáltatás

Rengeteg árnyalatban elérhető a Dulux festék

Egy szoba belső részének a felújítása során gyorsan a figyelem középpontjába kerül a festés. Természetesen a különféle bútorok jelenléte is igen fontos, mert azok meghatározó jelleggel bírnak, különösen a stílusra vonatkozóan, de a mátrix anyagot, ami voltaképpen minden mást magába fogad, a Dulux festék adhatja.

Miért válaszuk éppen ezt a márkát? Azért, mert a minőség és időtállóság szempontjából már sokat bizonyított! Rengeteg lakásban találkozhatunk vele és biztosan mindenki meg van elégedve a hatékonyságával. Remek fedést biztosít és kivételes árnyalataival a hangulatunkra is képes kihatni. A Dulux festék 56 külön variánsban érhető el. A Pigment Pro formulájával garantálja a csúcsminőséget.

Természetesen mielőtt alkalmaznánk, gondoskodjunk a felület tökéletes előkészítéséről, ugyanis csakis így tudja a Dulux festék kiteljesíteni a képességeit. Az egyenletes és sima falrészt gletteléssel, majd csiszolással alakítsuk ki és tegyünk róla, hogy semmilyen por és zsíros szennyeződés ne maradjon rajta! Amint ezek a feltételek biztosítottak a Dulux festék máris elővehető.

Elég egy ecset vagy henger, amivel könnyedén felhordható. Legalább 2 réteg javasolt. A száradási időt tartsuk szem előtt, ami az ideális körülmények között 2-4 órát vesz igénybe. Ha úgy véljük, hogy némi hígításra lenne szükség, akkor azt egy kevés vízzel megtehetjük. A Dulux festék olyan színvilágot kínál, aminek az árnyékában remekül érezhetjük magunkat, de ez attól is függ, hogy jól választjuk meg az aktuális helyre a tökéletes árnyalatot vagy nem.