Apple Mac mini
Szolgáltatás

Apple Mac mini árleszállítás alatt

Sokféle applikációt használunk mindennap zenéhez, tévézéshez, podcastokhoz stb. Számos konfigurációhoz alkalmazható az Apple Mac mini, tehát mindenképpen érdemes beszerezni. Asztroszürke színű készülék vásárolható meg a mobilcorner.hu webshop jóvoltából, amire 1 év gyártói garancia is jár.

Minden gyártói tartozékkal el van látva, a részletes leírása pedig szintén megtalálható a weboldalon. Ennek alapján Ön is meggyőződhet arról, hogy tökéletes paraméterekkel rendelkezik az Apple Mac mini és nyugodtan dönthet a megvásárlása mellett, mert nem fog csalódást okozni. MAC OS operációs rendszerrel működik az Apple Mac mini, valamint többféle csatlakozóval is fel van szerelve.

Memóriájának típusa DDR4, a RAM pedig 8 GB. Megrendelése esetén 3-5 munkanap megtörténik a díjtalan házhozszállítás. Jelenleg árleszállítás alatt áll a termék, tehát most érdemes beszerezni, amikor valamennyi pénzt még spórolni is lehet az üzleten. Látogassa meg ezt a megbízható webáruházat és vásárolja meg az Apple Mac minit!